روز گذشته مطلبی از سوی رییس انجمن دندانپزشکی ایران دکتر علی تاجرنیا در فضای مجازی پخش شد که اشاره به جلسه هماهنگی انجمن های علمی داشت : نمایندگان انجمن های علمی بر این باور بودند که برای کمک به انتخاب همکاران افرادی را از بین داوطلبین انتخاب کنند!
از لیست ۱۳ نفره تهران ۵ اسم به طور مشخص اعلام شده است که ادامه پیام رییس انجمن دندانپزشکی ایران به انتخاب شایسته و دشوار این اسامی از بین مجموع داوطلبین اشاره دارد. اسامی لیست منتسب به شورای هماهنگی انجمن ها شامل : دکتر محمد بیات ، دکتر سعید ساعی، دکتر مهدی جوان ، دکتر صادق احمدآخوندی و دکتر سیامک شایان امین می باشد.
واکنش های متفاوتی پس از اعلام این خبر از سوی جامعه دندانپزشکان به ویژه حامیان سایر کاندیداها دیده شد که اغلب از سویه گیری و جهت دار بودن نهادی که قراربر بی طرفی آن است و عدم شفافیت چگونگی انتخاب این اسامی و حتی علت این امر در آستانه انتخابات گله مند بودند .
اتفاق بعدی اما که تعجب و اعتراض ها به جانبدارانه بودن رفتار انجمن ها را در فضای مجازی شدت بخشید، بیانیه ای بود که از سوی انجمن جراحان فک و صورت ایران امروز جمعه ۲۳ تیر ماه در فضای مجازی منتشر شد و در آن اعلام شده بود از اعضای این انجمن انتظار میرود به ۵ کاندید اعلام شده در لیست مذکور رای بدهند! مطلبی که علنا عدم بی طرفی این انجمن را در انتخابات پیش رو و تلاش آن را در چهت دهی به آرای مخاطبین نشان میدهد و البته واکنش هایی را از سوی اعضای این انجمن به دنبال داشت که با پیام هایی عدم موافقت خود را با تصمیم این انجمن اعلام کردند.
به نظر میرسد انتخابات نظام پزشکی برای دندانپزشکان به فضای کارزار و یارکشی های گروهی و تاحدی سیاسی بدل شده است. فضایی که البته بسیاری از دندانپزشکان نه تنها آن را نمیپسندند بلکه به شدت آن را مغایر با اهداف و کارایی صنفی نظام پزشکی می دانند. انتخابات پیش رو شاید فرصتی برای نه گفتن به این فضا باشد. فرصتی که باید منتظر بود و دید که بدنه دندانپزشکی کشور چطور از آن بهره خواهد برد.