در ادامه علی نوبخت رئیس کمیسیون بهداشت مجلس، گفت: من به جامعه پزشکی تبریک میگویم که اراده کردند و سرنوشت خود را با شرکت در انتخابات سازمان نظام پزشکی رقم زدند و در سوم شهریور ماه نیز در مجمع عمومی این سازمان شورای عالی و ریاست کل را برگزیدند. متاسفانه در گذشته میدیدیم که سازمان نظام پزشکی برخلاف اهدافش به بنگاهی معاملاتی بدل شده بود به طوری که آنجا که باید چراغش روشن میشد خاموش بود و آنجا که باید خاموش میماند اقدام میکرد. وی با بیان اینکه سازمان نظام پزشکی دارای اختیارات وسیعی است و اگر مسئولیتش بر عهده آدمهای فکور باشد میتواند بسیاری از مشکلات مملکت را حل کند، گفت: همه بزرگان جامعه پزشکی نگرانند که آیا حرمت اصلی پزشکان حفظ میشود یا خیر؟ برخی بزرگان جامعه پزشکی نگران اخلاق پزشکی بودهاند. بنابراین ما به دنبال جایگاه واقعی خودمان هستیم و اگر شما بزرگان پزشکی کشور هم نگران سقوط جایگاه جامعه پزشکی هستید و فکر میکنید که این حوزه به سمت مسائل مالی کشیده شده برایش اقدام عملی انجام دهید. نوبخت با بیان اینکه جامعه پزشکی همواره به کشور خدمت کرده است اما این موضوع هیچگاه برجسته نمیشود، گفت: حال موضوعی مانند مشکلات تعرفهای همیشه برجسته میشوند اما باید توجه کرد که جامعه پزشکی ما در همه مقاطع و در دوران دفاع مقدس غوغا کرده و هنوز هم به مجروحان باقیمانده از آن دوران خدمت میدهد. در این زمینه قرار شده موسسهای با عنوان بهداری مقاومت تشکیل شود تا یادمان باشد که پزشکان در این کشور چه کردهاند. آنها کشور را از وجود پزشکان خارجی بی نیاز کرده و هزاران استاد تربیت کردهاند. وی ادامه داد: البته در برخی موارد صدای جامعه پزشکی هم در میآید و اگر پای حرفشان بنشینیم میبینیم که حرف درستی میگویند. متاسفانه در برخی موارد عدم هماهنگی در تعیین تعرفهها اتفاق افتاده و این موضوع منجر به اعتراض جامعه پزشکی شده است و امیدواریم دیگر چنین اتفاقاتی رخ ندهد. چرا که اگر یک قسمت از کتاب تعرفهها تغییر کند تمام ساختار آن به هم ریخته و از عدالت دور میشود. وی تاکید کرد: من امیدوارم که با حضور افراد بزرگ جامعه پزشکی در سازمان نظام پزشکی ضمن توجه به مسائل مالی شان و جایگاه این حرفه را حفظ کرده و آن را اعتلا دهند.
پس از این جلسه هیات رییسه شورای عالی نظام پزشکی انتخاب شدند.
محمدرضا ظفرقندی با اکثریت آرا، با حضور ۲۷ نفر از اعضای این شورا، به عنوان رئیس شورای عالی نظام پزشکی انتخاب شد و به جای اسماعیل ایدنی بر کرسی ریاست این شورا نشست. همچنین گل علیزاده با ۲۶ رای نایب رییس اول، اسپید با ۲۷ رای نایب رئیس دوم و مصلحی به عنوان دبیر انتخاب شدند.
ایرج فاضل رئیس کل سازمان نظام پزشکی نیز با اشاره به انتخابات هیات رییسه شورای عالی سازمان نظام پزشکی گفت: «این انتخابات نشانه یک بلوغ اجتماعی و یک شروع بی نظیر است.» فاضل با اشاره به این اتفاق نظر و رای یکدست به کاندیداها افزود: «برای اولین بار بود که ما شاهد چنین اتفاق نظری بودیم و ما این را نشانه خوبی برای یک شروع قدرتمند میدانیم و امیدوارم با همدلی و همراهی هم گرهای از کار مردم و مملکت باز کنیم.» در ادامه جلسه محمدرضا ظفرقندی به عنوان رئیس جدید شورای عالی هم با اشاره به انتخابات گفت: «در این دوره ما با ماراتن انتخابات روبرو بودیم و با تمام فراز و فرودهایی که داشت با انتخاب دکتر فاضل به سرانجام نیکویی رسید.» وی تصریح کرد: «امیدوارم که شایسته این لطف شورای عالی باشم و به یقین میدانم که با تمام سلیقهها و نظرهای دوستان کار میکنیم که ما به شدت به این همگرایی و تعامل نیاز داریم.» در اولین نشست منتخبین شورای عالی نظام پزشکی که اول مهرماه برگزار شد، برای هر پست ریاست کل و نایب رئیس اول و دوم فقط یک نفر کاندید شدند و تمام کاندیداها با تمام ۲۷ رای انتخاب شدند.
پاسخ بدهید
اولین نفری باشید که نظر می دهید