در ۲۶ دسامبر سال جاری، مجله JAMA Internal Medicine مطالعه ای را منتشر کرد که طبق آن مرگ و میر سی روزه بیمارانی که توسط پزشکانی که سال اول کار خود را در بیمارستان میگذرانند، به طرز قابل ملاحظه ای بیشتر از بیمارانی است که توسط پزشکان با تجربه¬تر مراقبت می¬شوند.
در بین ۲۱۶۱۲ پزشک شاغل در بیمارستان (حدود ۵% از کل پزشکان ایالات متحده شاغل در بیمارستان ها یعنی ۲,۰۳۱,۵۰۰) که از یک جولای ۲۰۱۳ تا پایان ژوئن ۲۰۱۴ مورد مطالعه قرار گرفتند، ۵۴۴۵ نفر از آنان (حدود ۲۵ درصد) تجربه اولین سال طبابت خود را در بیمارستان سپری میکردند و ۱۱۵۹۶ پزشک (۵۴%) تجربهای حداقل ۴ ساله را دارا بودند.
در این مطالعه از ۱۰۱۵۷۵ بیماری که وضعیتشان برای بررسی مرگ و میر سی روزه پیگیری شدند، ۱۰٫۵% آنان تحت معالجه پزشکانی بودند که یک سال و ۹٫۹% توسط پزشکان با دو سال سابقه طبابت در بیمارستان بودند. مقایسه مرگ و میر سی روزه این دو گروه بیانگر این نکته بود که در گروه دوم مرگ و میر به میزان معناداری کمتر بوده است. اما میزان بروز مرگ در بیمارستان بین دو گروه تفاوت معناداری نداشت که به اعتقاد نویسندگان مقاله می تواند ناشی از حمایت های سایر همکاران و کم بودن بار کاری باشد.
در این مقاله تاکید می شود که بخش زیادی از این پزشکان کم نجربه کسانی هستند که برای شروع یک دوره تخصصی یا فوق تخصصی یا حتی اخذ ویزای ایالات متحده آمریکا برای ادامه تحصیل مجبور به طبابت در بیمارستان ها هستند و با توجه به این که این افراد پس از رسیدن به هدف اصلی خود طبابت مستقیم در بیمارستان را رها می¬کنند (چیزی بین ۱ الی ۲ سال) و افرادی جدید جای آن ها را می گیرند، گردش بالایی دارند و به محض کسب تجربه ای حداقلی، امکان استفاده از این تجربه مهیا نمی شود و سیستم درمانی باید هزینه آموزش و کسب تجربه عده ای دیگر را بپردازد.
پاسخ بدهید
اولین نفری باشید که نظر می دهید