احسان قدیمی:
حرف از مشکلات که باشد، همه مان دلی پر از درد داریم. یک دنیا نگرانی و نارضایتی به همراه راه حل های گوناگونی که در همان حال به ذهنمان می رسند. اما اغلب آنها چون آنی به ذهنمان رسیده اند و حاصل تداوم یک فکر مشخص نبوده اند، خام هستند و تا رسیدن به اجرا فاصله بسیاری دارند. همان قدر که در طرح مشکلات مشتاقیم و با انگیزه، در پیگیری آنها سست و بی اراده ایم. به طرح ناگهانی دغدغه هایمان بسنده می کنیم، که بیشتر حکم یک واکنش ناگهانی به یک فشار عصبی ناگهانی است.
اما اکنون فرصت آن فراهم شده است تا بسیاری از این مشکلات در فضای عمومی طرح شوند. درد همیشگی همه ما کارورزان و دستیاران در حضور مسئولین آموزش دانشگاه طرح شود: ما مشمول آموزشیم یا مشغول کار؟ می خواهیم کمی عمیق تر و دقیق تر در مورد این موضوع صحبت کنیم. این بار، رو در رو و مستقیم، حرف مسئولین امر را نیز بشنویم. بدانیم آیا آنها هم از این دغدغه ها آگاهند؟ اگر آگاهند آیا برای رفع این مشکلات راه حلی دارند؟ اگر راه حلی دارند، برای عملی کردن آن تلاشی کرده اند؟ این تلاش ها با چه موانع اجرایی ای روبروست؟
گروه مطالعاتی عدالت در سلامت با همکاری صدای پزشکان، فردا از ساعت ۱۴ در مرکز رشد استعدادهای درخشان میزبان دکتر میرزازاده، رئیس مرکز توسعه آموزش پزشکی؛ دکتر فرهمند معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی و دکتر عمادی معاون آموزشی عمومی خواهد بود. به امید اینکه این دغدغه ها را به گوش آنها برسانیم و البته حرف های آنها و مشکلات اجرایی تحقق یک برنامه ی آموزشی مناسب را از زبان آنها بشنویم. بی شک آنها نیز حرف هایی خواهند داشت که در رویکرد واقع بینانه ما به مشکلات و طرح راه حل های اجرایی برای آنها، موثر خواهند بود.
باید بپذیریم که راه حل یک شبه، آسان و کوتاه مدتی برای مشکلات ما وجود ندارند. اگر قرار باشد این مشکلات یک روزی حل شوند، نیازمند زمان و پیگیری های مصرانه ما هستند. اگر واقعا در پی حل مشکلات هستیم و راه حلی برای آنها داریم، می توانیم با حضور یافتن در این برنامه آنها را مطرح کنیم. چنین برنامه هایی بی شک اولین قدم در این راه خواهند بود. اگر فردا را جدی بگیریم، میتوانیم منتظر قدم های بعدی هم باشیم. منتظر دیدار شما هستیم.
پاسخ بدهید
اولین نفری باشید که نظر می دهید