به گزارش صدای پزشکان، به نقل از خبرگزاری ایرنا، سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مسئولان وزارت بهداشت به صورت جدی پیگیر تامین منابع پایدار برای طرح تحول سلامت هستند.
ایرج حریرچی افزود: برای تامین منابع پایدار طرح تحول سلامت به عنوان یکی ازج طرح های مهم حوزه بهداشت و درمان تاکنون اقدامات خوبی از سوی وزارت بهداشت انجام شده است، تا بتوانیم این طرح را با قوت بیشتری در سراسر کشور اجرایی کنیم.
وی با اشاره به اینکه مذاکرات متعددی برای پایداری طرح تحول سلامت صورت گرفته، گفت: در کنار این گفت و گوها، اقدامات قانونی اجرا شده تا طرح تحول سلامت، برای رفاه بیشتر بیماران همچنان با اعتبارات تعیین شده ادامه داد.
وی اظهار داشت: از جمله مواردی که تاکنون برای پایداری منابع طرح تحول سلامت انجام شده است، طرح یک درصد ارزش افزوده و مالیات بر کالاهای آسیب رسان است.
حریرچی اضافه کرد: بقیه مواردی که می توان برای تامین منابع پایدار طرح تحول سلامت پیگیری کرد را هم دنبال کرده ایم که از درآمد جاری متکی بر نفت به موارد نشاندار پایدار این طرح متصل شود.
سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: امسال برای یک درصد ارزش افزوده که بستگی به میزان رفتارهای مالیاتی دارد، به طور تقریبی حدود ۵ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که امیدواریم برای اجرای هرچه بهتر طرح تحول سلامت هزینه شود.
پاسخ بدهید
اولین نفری باشید که نظر می دهید