دیده بان سلامت

وزارت بهداشت اعلام کرد: آمادگی ایران برای اعزام تیم های تخصصی و پذیرش مصدومان کشورهای اسلامی حادثه مسجد الحرام

به گزارش صدای پزشکان به نقل از وبدا: وزارت بهداشت در اطلاعیه ای ضمن ابراز تأسف از حادثه عصر دیروز مکه مکرمه و کشته و زخمی شدن تعدادی از زائرین مسجد الحرام و همچنین مصدوم شدن ۲۵ نفر از زائرین ایرانی، آمادگی این وزارتخانه را برای اعزام تیم های تخصصی به عربستان و همچنین پذیرش مصدومان این حادثه  از کشورهای دیگر از جمله هند، پاکستان و اندونزی اعلام کرد.

بنا بر این گزارش در تماس تلفنی وزیر بهداشت با رئیس جمعیت هلال احمر و مسئولین هیأت پزشکی حج آخرین وضعیت مصدومین مورد بررسی قرار گرفت و باتوجه به مساعد بودن حال عمومی کلیه مصدومین ایرانی، ادامه درمان در مراکز درمانی وابسته به هیأت پزشکی حج و بیمارستان های مکه مکرمه در حال انجام است.

شایان ذکر است در طوفانی که ۵ عصر به وقت محلی در مکه اتفاق افتاد یک جرثقیل سقوط کرد که تاکنون۸۷ زائر از کشورهای هند، پاکستان و اندونزی جان باختند و بیش از ١۶٠ نَفَر دیگر مجروح شدند.

درباره نویسنده

میز خبر صدای پزشکان

پاسخ بدهید

اولین نفری باشید که نظر می دهید

مرا مطلع کن از
avatar
wpDiscuz
Powered by Themes24x7