آموزشی دستیاران تخصصی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: زمان ایجاد تحول بنیادین در آموزش علوم پزشکی فرا رسیده است

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم اختتامیه آزمون تخصصی و فوق تخصصی گفت : رویکردها در تمامی زمینه ها اعم از برگزاری آزمون های گواهینامه، آزمون های دانشنامه تخصصی، تربیت دستیاران باید به گونه ای باشد که موجبات پیشبرد و ارتقای همزمان دانش، مهارت بالینی و اخلاق حرفه ای را فراهم آورد.

به گزارش صدای پزشکان به نقل از “وب دا “دکتر علی اصغر پیوندی آزمون های دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی را از مهمترین رویدادهای پزشکی کشور دانست و افزود: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مفتخر است که برای دهمین سال متوالی میزبان برگزاری این آزمون بزرگ است.

رئیس دانشگاه تصریح کرد: در آزمون های سال جاری ما میزبان ۲۰۰ نفر از اساتید هیات ممتحنه دانشنامه فوق تخصصی و ۴۰۹ نفر از اساتید هیات ممتحنه آزمون دانشنامه تخصصی از دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور بودیم که مهارت و دانش بالینی دستیاران شرکت کننده در این آزمون ها را مورد ارزیابی قرار دادند.

وی با اشاره به اینکه حدود ۴ هزار دستیار در این آزمون ها شرکت داشته اند، گفت: این آزمون فرصتی فراهم آورد تا دستیاران بتوانند توانمندی های خود را بروز داده و این آزمون را با سربلندی و پیروزی پشت سر بگذارند.

دکتر پیوندی خاطر نشان کرد: حرفه پزشکی به دلیل ارتباط مستقیم با سلامت انسان، حرفه ای بسیار مقدس و خطیر است؛ لذا آزمون های تخصصی و فوق تخصصی و همچنین آموزش پزشکی باید مورد توجه ویژه و اهمیت بسزایی قرار گیرد. شایسته است این آزمون در سیاست گذاری ها و برنامه ریزی های حوزه آموزش که توسط وزارت بهداشت صورت می گیرد، جایگاهی بالاتر را به خود اختصاص دهد.

رئیس دانشگاه افزود: برگزیدگان این آزمون ها علاوه بر ارایه خدمات درمانی به ملت شریف ایران، می توانند در دانشگاه های علوم پزشکی کشور منشا خیر و برکت در حوزه آموزش و پژوهش باشند.

وی با اشاره به تاکیدات وزیر بهداشت و همت بلند معاون آموزشی وزارت بهداشت در راستای ایجاد تحول در آموزش پزشکی گفت: اکنون که زمان ایجاد تحول بنیادین در آموزش علوم پزشکی فرا رسیده، لازم است تمامی ما به عنوان افرادی که در آموزش پزشکی نقش داریم، نظرات خود را منتقل کنیم، نقایص خود را در این آزمونها کاهش دهیم و تحولی را که شایسته جامعه فرهیخته پزشکی و دانشگاهی است در حوزه آموزش پزشکی رقم بزنیم.

دکتر پیوندی تصریح کرد: دانش تنها ملاک گذر از این آزمون ها نیست، وزارت بهداشت تلاش می کند که در این آزمونها علاوه بر دانش ، مهارت بالینی افراد سنجیده شود و به رویکردهای اخلاق حرفه ای توجه ویژه شود.

رئیس دانشگاه تاکیدکرد : ضمن استفاده از نقطه نظرات اساتید و دستیاران محترم و انجمن های تخصصی ،رویکردها در تمامی زمینه ها اعم از برگزاری آزمون های گواهینامه، آزمون های دانشنامه تخصصی، تربیت دستیاران به گونه ای باشد که موجبات پیشبرد و ارتقای همزمان سه بال دانش، مهارت بالینی و اخلاق حرفه ای را فراهم آورد.

رئیس دانشگاه در خاتمه سخنان خود ضمن تبریک به پذیرفته شدگان آزمون های دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی، از تلاش تمامی دست اندرکاران برگزاری این آزمون ها در وزارت بهداشت و دانشگاه قدردانی کرد و گفت :امیدواریم دانشگاه توانسته باشد با حداقل دغدغه خاطر، این آزمون را برگزار کرده باشد.

درباره نویسنده

میز خبر صدای پزشکان

پاسخ بدهید

اولین نفری باشید که نظر می دهید

مرا مطلع کن از
avatar
wpDiscuz
Powered by Themes24x7