به گزارش روابط عمومی حوزه ریاست دانشگاه، در مراسم بزرگداشت هشتادمین سالگرد تصویب قانون تاسیس دانشگاه که به صورت مشترک توسط دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران ۱۱ اسفند ۹۳ در تالار فردوسی برگزار شد، دکتر جعفریان با بیان اینکه دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در یک مجموعه هماهنگ از سال ۱۳۱۳ فعالیت های ارزشمندی در جامعه علمی کشور داشته و دارند افزود: هشتاد سال فعالیت در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی دانشگاه منجر به نتایج ارزشمند و برجسته ای شده است.
رییس دانشگاه، با اشاره به روند روبه رشد دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: در این ۸۰ سال، حدود ۷۶ هزار ۵۰۰ نفر از دانشگاه علوم پزشکی تهران فارغ التحصیل شدند که از این تعداد ۲۳ هزار نفر در مقطع دکترای عمومی، ۹ هزار متخصص بالینی، هزار و ۶۰۰ فوق تخصص بالینی و حدود ۲ هزار نفر در مقطع دکترای تخصصی بودند که این گوشه ای از برون داد مجموعه دانشگاه در این سال هاست.
وی با یادآوری اینکه بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاه، دانشکده ها، رشته و حتی دانشگاه های جدید را راه اندازی کرده اند افزود: در حال حاضر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران با حدود ۲ هزار ورودی، ۱۵ هزار دانشجو درحال تحصیل و هزار و ۶۰۰ عضو هیات علمی از بزرگترین دانشگاه های کشور است.
دکتر جعفریان با اشاره به جایگاه دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در رتبه بندی های بین المللی گفت: در رتبهبندیهای جهانی این دو دانشگاه در رتبههایی بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ قرار دارند و در تعداد مقالات نیز دانشگاه علوم پزشکی تهران ۴۳۲ مقاله و دانشگاه تهران ۳۸۸ مقاله دارد که بدون در نظر گرفتن دانشگاه آزاد این دو دانشگاه در رتبه های اول و دوم قرار دارند. همچنین در ارجاعات نیز دانشگاه تهران در رتبه ۷۷۴ و دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبه ۸۴۱ قرار دارد.
رییس دانشگاه با بیان اینکه براساس گزارش جدید ESI تعداد دانشمندان یک درصد برتر دنیا دانشگاه علوم پزشکی تهران به ۱۴ نفر رسیده است افزود: در گزارش قبلی ۸ دانشمندان برتر از هر یک دانشگاه های تهران و علوم پزشکی تهران در این جایگاه قرار داشتند.
دکتر جعفریان با اشاره به نقش دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارایه خدمات گفت: ۴ هزار تخت آموزشی و ۳ شبکه بهداشتی درمانی با پوشش ۲ میلیون ۷۰۰ هزار نفر جمعیت شهر تهران این وظیفه را برعهده دارند.
وی با بیان انجام درمان های پیشرفته و نوین پیوند عضو در دانشگاه گفت: بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ پیوند کلیه، ۵هزار پیوند مغزاستخوان، ۳۰۰ پیوند قلب، ۳۳۰ پیوند کبد، ۲۰ پیوند ریه و بسیاری از درمان های پیشرفته که در کشورهای منطقه رایج نیست در این دانشگاه ارایه می شود.
رییس دانشگاه، با تاکید بر لزوم ارتقا سطح آموزشی و پژوهشی دانشگاه برای حضور در عرصه های بین المللی گفت: افق اینده دانشگاه حضور فعال و شایسته نام دانشگاه در عرصه های بین المللی است.
دکتر جعفریان تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه را ۲۲۰ نفر برشمرد و افزود: براساس برنامه دانشگاه این تعداد در ۵ سال آینده باید به هزار دانشجو افزایش یابد و این میسر نمی شود مگر اینکه دانشگاه در اعتباربخشی ها و معیارهای بین المللی جایگاه خود را بدست آورد.
وی در پایان سخنان خود خواستار حمایت مسئولان از طرح ساماندهی پردیس دانشگاه شد و افزود: با تکمیل این طرح زیرساخت فیزیکی توسعه دانشگاه فراهم شده و در سایه تعامل دانشگاه های تهران و علوم پزشکی تهران امیدوارم انتظاری که جامعه از این دو دانشگاه دارد به طور شایسته برآورده می شود.
پاسخ بدهید
اولین نفری باشید که نظر می دهید