دوره پزشک پژوهشگر بالاترین فرصت تحصیلی آموزش عالی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده که به پزشکان و دندانپزشکان برتر تعلق می گیرد تا علاوه بر آموزش بالینی در مقاطع تخصص/فوق تخصص/فلوشیپ، آموزش تحقیقاتی نیز دریافت کرده و مدرک Ph.D. را نیز اخذ نمایند.
به گزارش صدای پزشکان به نقل از معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، بدلیل مشکلاتی که در وب سایت معاونت تحقیقات و فنآوری ایجاد شده بود برخی از داوطلبان نتوانستند در وب سایت دبیرخانه ثبت نام کنند. به همین دلیل مهلت ثبت نام تا ۳ دی ماه تمدید شد.
احراز شرایط زیر برای داوطلبان دوره پزشک پژوهشگر ضروری است:
- دارا بودن شرایط عمومی ورود به آموزش عالی،
- دارا بودن دانشنامه دکتری حرفه ای پزشکی/دندانپزشکی از یکی از دانشگاه های معتبر داخل یا خارج کشور که به تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده باشد،
- حداقل معدل ۱۶ در دوره دکترای حرفه ای پزشکی/دندانپزشکی،
- شرکت در امتحان ورودی دستیاری تخصصی و یا فوق تخصصی/فلوشیپ و کسب حداقل ٪۹۰ حدنصاب رشته-محل،
کسب حداقل ۵ امتیاز برجستگی علمی – تحقیقاتی به صورت زیر:
- دارا بودن مدال المپیاد علمی دانش آموزی در رشته های شیمی، فیزیک، زیست شناسی، ریاضیات، و یا کامپیوتر (طلا=۳ امتیاز، نقره=۲ امتیاز، برنز=۱ امتیاز).
- دارا بودن مقالات تحقیقاتی به طوریکه برای هر ۱ واحد Impact Factor مجله ۱ امتیاز داده می شود (سهم هر یک از نویسندگان مقاله بر
- اساس قوانین ارتقا اعضای هیات علمی محاسبه می شود). مقالات چاپ شده در مجلاتی که IF کمتر از ۱ دارند، گزارش مورد بالینی، و اظهار نظرهای شخصی چاپ شده محاسبه نمی گردد.
- دارا بودن اختراع ثبت شده با patent بین المللی (USA/EU) (۲ امتیاز).
- دارا بودن مدرک BA/BSc یا معادل آن (۱ امتیاز).
- دارا بودن مدرک MPhil/MSc/MPH یا معادل آن (۲ امتیاز).
- دارا بودن مدرک MD-PhD (3 امتیاز).
- حداکثر سن ۳۰ سال تمام برای افراد بدون تخصص بالینی و ۳۵ سال تمام برای متخصصین یا دستیاران بالینی دوره تخصصی/ فوق تخصصی/ فلوشیپ و یا دارندگان مدرکPhD می باشد. داوطلبان تا سقف ۴۰ سال تمام نیز قابل پذیرش می باشند به شرط آنکه به ازای هر سال سن اضافه، حداقل یک امتیاز اضافه بر آنچه در بند ۵ ماده ۳ آمده است، کسب نماید.
- موفقیت در آزمون زبان انگلیسی مطابق با مصوبات شورایعالی برنامه ریزی علوم پزشکی در خصوص پذیرش دانشجویانPhD by Research ،
- تحصیل در برنامه پزشک پژوهشگر تمام وقت می باشد، بنابر این هرگونه اشتغالی به هر صورت و در هر کجا در طول برنامه پزشک پژوهشگر برای این دستیاران ممنوع است.
- موفقیت در مصاحبه ساختارمند (structured interview). مصاحبه ساختارمند مصاحبه ای است که در آن همه داوطلبان به یک مجموعه سوال ثابت پاسخ می گویند. مصاحبه کنندگان به پاسخ های داده شده هر داوطلب نمره می دهند و نهایتاً معدل کل برای هر داوطلب محاسبه شده و رتبه بندی انجام و بهترین افراد بر اساس رای نهایی اعضای کمیته مصاحبه کننده انتخاب می گردند. مجموعه سوالات می باید در ابتدای جلسه مصاحبه مورد تایید اکثریت اعضای کمیته مصاحبه کننده قرارگیرد.
در صورتیکه دستیار برنامه پزشک پژوهشگر در زمان ورود به برنامه، در حال گذراندن دوره تخصص/فوق تخصص/فلوشیپ بالینی باشد، می تواند بدون حق تغییر رشته-محل به برنامه پزشک پژوهشگر منتقل شده و از مزایای این برنامه نیز استفاده کند.
پاسخ بدهید
5 نظر برای مطلب "مهلت ثبت نام در برنامه پزشک پژوهشگر تمدید شد"
ببخشین چه مزایایی داره؟ میشه یکم راجبش توضیح بدین؟
می توانید برای توضیحات بیشتر به قسمت تسهیلات، صفحه برنامه آموزش پزشک پژوهشگر، در سایت معاونت تحقیقات مراجعه نماید همکار عزیز
http://rcd.research.ac.ir/Forms/Curriculum.aspx
کسی که در حال تحصیل هست( سال آخر) و استریت هست الان میتونه در این فراخوان شرکت کنه یا باید اول رزیدنتی امتحان داد و بعد برا برنامه پزشک پزوهشگر شرکت کرد؟ خواهش میکنم جواب بدین به این سوال من!
به نظر می رسد ثبت نام اکنون باید پیش از ثبت نام آزمون دستیاری انجام شود
برای اطلاع دقیق از این موضوع می توانید از طریق لینک به سایت معاونت تحقیقات و فن آوری رفته و آئین نامه ها را به طور کامل مطالعه فرمائید
توی ایین نامه ها اصلا به این موضوع اشاره نشده، شماره تلفن کارشناسی هم که اعلام شده پاسخ گو نیست، خواهش میکنم شما که ارتباطات بیشتری دارید جواب این سوال رو که باید قبل ازمون دستیاری ثبت نام کرد یا بعدش رو اعلام کنید چون تا سوم دی فرصت زیادی نیست.
ممنون بابت جواب به نظرات و سایت خوبتون