ایرج حریرچی در نشست خبری در رابطه با کشیدن بخیههای کودک ۴ ساله در خمینیشهر اصفهان اظهار داشت: گاهی مواقع پدیدههایی رخ میدهد که بیش از اندازه به آن توجه شده و رسانهها باید نسبت به این مسئله توجه داشته باشند.
به گزارش صدای پزشکان به نقل از فارس، وی افزود: هر روز بیش از ۱۶۰۰ پرونده نزاع در پزشکی قانونی ثبت میشود که ممکن است بخشی از آن مربوط به بیمارستان باشد ولی این مسئله انعکاس وسیعی مییابد که مقداری از آن مربوط به ضعف ما بوده و بخشی به دلیل فرهنگ رسانهای است.
سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: فضای مجازی به این مسائل دامن میزند و در رابطه با موضوع آنفلوآنزا نیز با وجود اینکه ماسک و واکسن بر اساس مصرف مورد نیاز توزیع میکنیم با انتشار اخباری که پیش از حد و اندازه به آن توجه شود شاهد ایجاد حواشی میشویم.
حریرچی تصریح کرد: رسانهها جزو خانواده سلامت هستند و باید اقدامات آنها به سلامت مردم کمک کند هر سال ۲۰ درصد مردم به نوعی از آنفلوآنزا مبتلا میشوند و هیچ کشور دنیا همه مردم را در این زمینه واکسینه نمیکند و مسئله مهم این بوده که گاهی آمارها نگرانی ایجاد میکند.
وی افزود: موضوع کشیدن بخیهها نیز از اتفاقاتی بود که اصلاً شایع نیست و شاید کسی مراجعه کند و به دلیل نداشتن پول نتواند درمان بگیرد ولی این مسئله جزو موارد بسیار نادر بوده و نباید قبح قضیه از بین رود.
حریرچی با اشاره به اینکه قوه قضاییه، سازمان نظام پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی نیز در زمینه حادثه کشیدن بخیه وارد عمل شده و اقدامات لازم را انجام دادند، گفت: این مسائل جزو خطوط قرمز است و کسی نباید به دلیل نداشتن پول نتواند درمان بگیرد.
سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه رایگان شدن چنین خدماتی منوط به داشتن منابع است، گفت: در زمینه تصادفات از طریق بیمه شخص ثالث منبع را پیشبینی کردهایم ولی در مسائلی بیاحتیاطی و نزاع این موضوع پیشبینی نشده است.
پاسخ بدهید
اولین نفری باشید که نظر می دهید