دانش آموختگان

ضرب وشتم پزشک بیمارستان پیامبر اعظم قشم

به گزارش صدای پزشکان به نقل از سایت سازمان نظام پزشکی، دکتر هرمز نصیری پزشک مقیم شیفت عصر اورژانس بیمارستان پیامبر اعظم قشم که توسط همراه بیمار مورد ضرب و شتم قرار گرفته  اذعان داشت : در اورژانس مشغول درمان بیمار بستری بودم که پسری حدودا ۷ ساله به همراه پدرش وارد اورژانس شده و از من درخواست معاینه کردند.

وی افزود: به پدر بچه گفتم اجازه بدهید کارم با بیمار بستری تمام شود سپس به معاینه پسر شما (که حال عمومی خوبی هم داشت ) خواهم پرداخت در این مدت لطفا شما قبض تهیه نمایید که با گفتن این جمله پدر بچه مشتی به صورت من وارد کرد بطوری که بینی ام دچار شکستگی و خونریزی شدید شد.

وی ادامه داد : پس از حمله به من پدر فورا بچه خود را بغل و به سرعت از بیمارستان فرار کرد و این در حالی است که طبق گفته کادر بیمارستان این پدر و پسر صبح نیز به علت تب پسربچه به بیمارستان مراجعه کرده و بدون تهیه قبض مورد معاینه پزشک قرار گرفته بود اما ظاهرا تب دوباره به سراغ بچه آمده بود و آنها نیز برای بار دوم راهی بیمارستان شده بودند.

نصیری با اشاره به اینکه این پسر بچه مورد اورژانسی نداشته و باید به کلینیک بیمارستان برای معاینه مراجعه می کرد خاطرنشان ساخت : اخباری که در رسانه ها بویژه فضای مجازی علیه پزشکان منتشر می شود جو بیمارستان ها را خشن نشان داده بطوری که بیماران احترامی برای پزشکان قائل نبوده و گاهی خیلی راحت اقدام به فحاشی و ضرب و شتم می کنند.

دکتر فرامرز صادقی رئیس نظام پزشکی قشم نیز در مورد این حادثه بیان داشت : پزشک مقیم شیفت عصر اورژانس بیمارستان پیامبر اعظم در حال درمان بیماردچار خونریزی معده بوده است که پدری بچه خود را به اورژانس آورده و به پزشک می گوید که بچه ام همچنان تب دارد .

وی افزود: پزشک اورژانس به او می گوید لطفا چند لحظه صبر کنید دستم بند است که همراه بیمار مشت سنگینی بر صورت این پزشک وارد می کند و سبب شکستگی و خونریزی شدید بینی وی می شود و سپس بچه را بغل کرده و از بیمارستان فرار می کند که ظاهرا نگهبانان بیمارستان شماره پلاک ماشین وی را یاد داشت می کنند تا بتوان ازاین طریق از او شکایت کرد.

به گفته رئیس نظام پزشکی قشم هنوز گزارش مکتوب و مبسوطی از این حادثه به دست وی نرسیده است .لذا گزارش تکمیلی این حادثه متعاقبا اعلام خواهد شد.

درباره نویسنده

میز خبر صدای پزشکان

پاسخ بدهید

9 نظر برای مطلب "ضرب وشتم پزشک بیمارستان پیامبر اعظم قشم"

مرا مطلع کن از
avatar
مرتب کردن براساس:   جدیدترین نظر | قدیمی ترین نظر | نظر با بالاترین رای
رضا
Guest

خدایا از دست این مردم چه کنیم به جز فرار کردن ازشون و پناه بردن به یک کشور دیگه؟ واقعا شرایط طبابت در ایران داره غیر قابل تحمل میشه

sagheb
Guest
آقای رضا واقعا شما بیمارستان نرفتید تا رفتار زننده پزشکان رو ببینین،در ضمن محض اطلاع قبل اینکه چمدون ببندید در نظر بگیرین که کشورهای توسعه یافته مثل کانادا و امریکا مدرک شما رو به رسمیت نمیشناسن و باید دوباره درس بخونین وگرنه راه باز و جاده دراز….بفرمایید برین پناهنده بشین اون چیزی که شما از پناهندگی و زندگی رویایی متصور هستین و آمارهایی که همه روزه میبین قریب به اتفاق مربوط به مهندسین هست،کشوری که صنعت نداره و مردم همه افسرده و بیمار هستن مهندس نمیخاد برادر….پزشک میخاد و پرستار پزشکی هم اگه کمی به خودتون زحمت تحقیق بدین متوجه… بیشتر
علی
Guest

بنده در ایتالیا زندگی میکنم. آقا رضا تو اروپا از این خبرا نیست. پول نفت همه داره میره تو جیب پزشکا. اینجا رفیقم رفت دندون پر کرد ۷۰ یورو داد اونوقت میری آرایشگاهم ۲۰ یورو ازت میگیرن. تو ایرانه که مافیای پزشکی ایجاد شده وگرنه هیچ جای دنیا (کشورهای پیشرفته) به اندازه ایران به پزشک پول نمیدن.

علی
Guest

آقای وزیر محترم تحویل بگیرید لطفا. اینهم نتیجه سیاست های رای جمع کن شما. چرا نمیان اعضای محترم هیئت علمی با درآمدهای ۱۰۰ برابر غیر هیئت علمی رو بزنن هان؟ چون اونها اصلا وجود خارجی ندارن !! بیچاره ۹۵% پزشکان که به خاطر سبک طبابت این ۵% دارن تو آتیش خشم عده ای جاهل و نادان از مردم می سوزند

یک پزشک
Guest

با سلام. در راستای اقدامات صورت گرفته در چند ماه گذشته،
از مسوولین محترم،
انتظار داریم هر چه سریعتر با این پزشک و بیمارستان نیز شدیدا برخورد شود…
با تشکر

حسین
Guest
طنز/وزیر بهداشت رابطه ما با خواهر مادرمان را بهم زد پوریا عالمی در مطلبی طنز که در روزنامه شرق به چاپ رسیده در واکنش به گفته اخیر وزبر بهداشت در تحمع رادبولوژیست ها نوشت : به نظر ما وزیر بهداشت بعد از پایان دوران وزارتش، یا می‌شود وزیر ارشاد یا می‌رود تلویزیون یک‌کاره‌ای می‌شود. چطور؟ این‌طور که توی این مدت ما نگاه کردیم هر جا دوربین بوده، وزیر خودش را رسانده که دست به عمل شود. راستش ما، یک چهره را چیزی نیش می‌زند یا زخم و زیلی می‌شود و پاش به بیمارستان باز می‌شود، با دوستان شرط‌بندی می‌کنیم ببینیم… بیشتر
مهشید
Guest
آقای حسن جان روحانی دکتر ! این عزیز که اسم خودش رو گذاشته پزشک و استاد داره مارو زنده زنده سرخ می کنه!! این کیه ورداشتی آوردی کردی رییس ما و انقدر هم بهش می بالی. هر قطره خونی که از مجروح شدن و حتی کشته شدن پزشکان کشور ما سرازیر میشه والله مستقیما مستقیما و مستقیما بر گردن شخص وزیر محترم بهداشت دکتر!!! هست. کلمه به کلمه از حرفایی که با هدف خراب کردن جامعه پزشکی میزنید در ریخته شدن خون ما درآینده تاثیر داره. آقای محترم وزیر دکتر !!! آخرت بسیار نزدیکه فکرنکن چون چندتا بیمارستان داری و… بیشتر
wpDiscuz
Powered by Themes24x7