دیده بان سلامت

تفاهم رییس دانشگاه بهشتی و آژانس سلامت غذای اتریش: انتقال تکنولوژی پایش آلاینده ها

پیوندیس

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و آژانس بهداشت و سلامت غذای اتریش ( AGES ) در زمینه انتقال تکنولوژی پایش آلاینده‌های مواد غذایی و ایمنی غذا، آموزش محققین، گذراندن دوره های تخصصی کوتاه مدت، همکاری تحقیقاتی با مرکز تحقیقات سلامت غذا تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش صدای پزشکان به نقل از ایسنا این تفاهم نامه به دنبال سفر دکتر علی اصغر پیوندی، رییس دانشگاه و جمعی از معاونین و بازدید از این مرکز منعقد شد. آژانس بهداشت و سلامت غذای اتریش ( AGES ) یکی از معتبرترین مراکز پایش آلاینده‌های مواد غذایی در اروپا محسوب می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و هیأت همراه ضمن بازدید از قسمت‌های مختلف AGES نشستی مشترک با رئیس و مسئولان آژانس برگزار کردند و طرفین به معرفی توانمندی‌ها و زمینه و نحوه همکاری‌ها و در نهایت تنظیم تفاهم نامه پرداختند.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، آژانس بهداشت و سلامت غذای اتریش ( AGES ) مؤسسه‌ای است متعلق به دولت اتریش که در ارتباط نزدیک با وزارتخانه‌های بهداشت، کشاورزی، محیط زیست و مدیریت آب اتریش در زمینه سلامت غذا فعالیت می‌کند.

مأموریت AGES فراهم کردن اطمینان همه جانبه‌ای در ارتباط با ایمنی غذا، سلامت غذا، بهداشت دام و طیور و امور بهداشت عمومی در اتریش است. این مؤسسه همچنین مسئولیت انجام مطالعات ارزیابی ریسک و تحقیقات در زمینه سلامت غذا را در اتریش بر عهده دارد.

این آژانس با در اختیار داشتن پیشرفته‌ترین سیستم‌های آنالیز آلاینده‌های مواد غذایی و متخصصین متبحر در سه مرکز مستقر در سه شهر اتریش، تمامی اجزای زنجیره تولید غذا را در کشور اتریش از مزرعه تا میز غذا، مطابق استانداردهای اتحادیه اروپا پایش می کند. کارشناسان این مؤسسه با حضور در بسیاری از گردهمایی‌های کمیسیون‌های سیاستگزاری و سلامت غذا در اتحادیه اروپا، نقش محوری در این زمینه ایفا می‌کنند.

در این بازدید دکتر زرقی، معاون تحقیقات و فناوری، دکتر سلام‌زاده معاون دارو و غذا و رئیس مرکز تحقیقات سلامت غذا، دکتر یزدان پناه معاون پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت غذا و مشاور معاونت فناوری‌های زیستی ریاست جمهوری و دکتر کبارفرد رئیس آزمایشگاه جامع تحقیقاتی، دکتر پیوندی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را همراهی می‌کردند.

این سفر براساس مأموریت محول شده از سوی معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری و سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ( مرکز تحقیقات سلامت غذا ) مبنی بر انتقال تکنولوژی پایش آلاینده‌ها در مواد غذایی و تضمین سلامت غذا در سطح کشور صورت گرفته است و زمینه مناسبی برای همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی وآژانس بهداشت و سلامت غذای اتریش را فراهم می‌سازد.

درباره نویسنده

میز خبر صدای پزشکان

پاسخ بدهید

اولین نفری باشید که نظر می دهید

مرا مطلع کن از
avatar
wpDiscuz
Powered by Themes24x7