تریبون یادداشت

به عنوان یک پزشک جوان حق دارم سهمی در تصمیم‌گیری سلامت کشور داشته باشم

نوشته علی نیلی

زمانی که وزیر محترم بهداشت و معاونین ایشان هیچ علاقه‌ای به استفاده از نیروهای جوان و نزدیک به قشر دانشجو کشور ندارند و حتی خبری از مشورت و تعامل با این قشر شنیده نمی‌شود، وقتی وزارت‌خانه دولت اعتدال و امید در جواب به اعتصاب دستیاران پاتولوژی راهکاری بهتر از تعلیق و تنبیه ندارد، وقتی می‌بینیم در این وزارت‌خانه دغدغه‌ای مبنی بر فشار کاری بالای دستیاران و سطح پایین آموزش در بیمارستان‌ها وجود ندارد، چگونه می‌توان انتظار و امید به بهبود وضع فعلی داشت.

در شرایط کنونی تنها جایی که رای من به عنوان یک پزشک جوان و دستیار دیده می‌شود انتخابات پیشرو نظام پزشکی است. جایی که در همین لحظه لیست‌هایی صرفا با رنگ و بویی سیاسی منتشر شده است ، اسم افرادی در این لیست‌ها به چشم می‌خورد که نگرش و دیدگاهی مشابه با مسئولان حال حاضر دارند. افرادی که سال‌ها از قالب دانشجو خارج شده‌اند و اکنون به منفعت‌های شغلی و سیاسی خود فکر می‌کنند. کسانی که دیدگاهشان خود علتی بر مشقت‌های حال حاضر دستیاران است.
تجربه و شناخت از شرایط پزشکان مهم و اساسی است ولی آن چیزی که در شرایط فعلی برای ما لزوم دارد حضور پزشکان جوان و دستیاران در سازمان نظام پزشکی و سطوح بالای تصمیم گیری است تا شاید ذره‌ای از مشکلات این قشر، که بار اصلی درمان کشور بر دوش آنهاست دیده شود.

سازمان نظام پزشکی بزرگترین و قدیمی‌ترین سازمان غیردولتی در ایران است و باید از سیاسی کردن و جناحی کردن آن پرهیز شود. سهیم بودن در انتخاب اعضای این سازمان و رای دادن به پزشکان جوان در شهرها مسلما در دسترس ترین راه برای بیان دیدگاه این قشر زحمت کش است.

درباره نویسنده

علی نیلی

دانش آموخته پزشکی تهران

پاسخ بدهید

اولین نفری باشید که نظر می دهید

مرا مطلع کن از
avatar
wpDiscuz
Powered by Themes24x7