به گزارش صدای پزشکان به نقل از خبرگزاری ایسنا، حریرچی در کنفرانس خبری گفت: با کمک دولت وزارت بهداشت تعهد کرده است که در پنج سال آینده سالانه ۶۰ هزار شغل جدید را عمدتا در بخش غیردولتی و در زمینههای جدید خدماتی مانند مراقبت در منزل و … ایجاد کند و امسال نیز ایجاد ۷۳ هزار شغل را تقبل کردیم که تا کنون ۲۸ هزار شغل احصا شده و قرار است میزان ۲۳۷۰ میلیارد تومان وام برای این میزان اشتغال اختصاص یابد که در حال انجام است. بهره این وامها هم برابر میزان بهره وامهای معمول است، اما در ادامه که میزانی از اشتغال ایجاد شد، قسمتی از وام از طریق یارانه دولتی جبران میشود تا کار مقرون به صرفه باشد.
حریرچی در ادامه صحبتهایش در پاسخ به سوالی درباره ورود برخی داروهای خارجی خاص و گران به کشور، گفت: حدی که برای ورود داروها، تکنولوژیها یا درمانهای جدید در کشورها وجود دارد بین نیم تا سه برابر درآمد سرانه ناخالص آن کشور است. به عنوان مثال اگر داروی جدیدی تا یک برابر سرانه باشد و به ازای یک برابر درآمد سرانه یکسال عمر با کیفیت ایجاد کند، آن را قبول میکنند. البته در برخی موارد با توجه به اولویت کشورها میتوان تا سه برابر درآمد سرانه هم این اقدام را انجام داد. در کشور ما یک برابر درآمد سرانه ۵۰۰۰ دلار و سه برابر آن ۱۵ هزار دلار است. بنابراین درمانهایی وجود دارند که به ازای دو تا سه ماه افزایش بقا چند صدهزار دلار هزینه دارند یا به ازای هر سال افزایش عمر باید ۷۰۰ هزار دلار برایشان هزینه شود. این در حالیست که این هزینه در وسع هیچ بیمه و خانوادهای نیست. به همین دلیل هم همه کشورها محدودیتهایی را در این زمینه گذاشتهاند و می گویند اگر چنین پولی دارید آن را در پیشگیری هزینه کنید.
وی در پاسخ به سوالی درباره محرومیت دو دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به دلیل حضور در تجمعات صنفی گفت: درباره اتفاقاتی که در دانشگاهها رخ میدهد، مراجع لازم در داخل دانشگاه رسیدگی میکنند و احکامی را صادر میکنند که قابل پیگیری است. البته من در این مورد اطلاعی ندارم، اما اگر چنین موضوعی باشد آن را رسیدگی میکنیم.
پاسخ بدهید
اولین نفری باشید که نظر می دهید