دانش آموختگان

سازمان‌های بیمه‌گر متعهد به پرداخت به پزشکان تمام وقت اعضاى هیات علمى به صورت ۲ کا هستند

قائم مقام وزیر بهداشت گفت: پرداخت پزشکان اعضای هیات علمی و پزشکان غیرهیات علمی تمام وقت دانشگاه‌های علوم پزشکی براساس بخشنامه دولت و مصوبه شورای عالی بیمه و تعهد سازمان‌های بیمه‌گر به صورت ۲ کا پرداخت می‌شود.

به گزارش صداى پزشکان، دکتر ایرج حریرچی در گفت و گوی اختصاص با وب‌دا ضمن اعلام این خبر گرفت: مطابق بخشنامه دولت و مصوبه شورای عالی بیمه به شماره ۷۴۴۵۰ ت ۵۰۹۸۲ مورخ ۱/۷/۹۳ ، سازمان بیمه سلامت ایرانیان شروع به اجرای این مصوبه کرده است و سایر سازمان‌های بیمه‌گر نیز قاعدتاً و قانونا از مصوبه دولت و شورای عالی بیمه تبعیت خواهند کرد.
وی با تاکید بر این که وزارت بهداشت خود را متعهد می‌داند که تا حصول نتیجه و اجرای کامل قانون، پیگیری لازم را انجام دهد، گفت : همچنین هیاتی از سوی رییس جمهور برای حل مشکلات مربوط به بیمه‌های درمانی مامور شده است .
قائم مقام وزیر بهداشت ادامه داد: همچنین با نظر مثبت و مبتنی بر قانون دکتر ربیعی وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، تمامی مصوبات شورای عالی بیمه و هیئت دولت در مورد تعرفه‌های درمانی عیناً اجرایی خواهد گردید.
دکتر حریرچی افزود: تمام دانشگاه‌ها و بیمارستان‌های تابعه وزارت بهداشت هم مطابق با موارد ابلاغ مصوبات دولت در این زمینه اقدامات لازم را انجام خواهند داد.

درباره نویسنده

میز خبر صدای پزشکان

پاسخ بدهید

اولین نفری باشید که نظر می دهید

مرا مطلع کن از
avatar
wpDiscuz
Powered by Themes24x7