به گزارش صدای پزشکان به نقل از سپید:
پژوهشگران معتقدند که بسیاری از دانشجویان پزشکی در سراسر جهان به خاطر استرسهای درسی با افسردگی دستوپنجه نرم میکنند. پژوهشگران که نتایج ۲۰۰ مطالعه از ۱۲۹ هزار دانشجوی پزشکی در ۴۷ کشور را آنالیز کردند، نرخ افسردگی یا مشاهده علائم آن را در میان دانشجویان پزشکی ۲۷ درصد اعلام کردند و بر این باورند که تنها ۱۶ درصد از این دانشجویان برای درمان اقدام میکنند.
دکتر داگلاس ماتا از دانشکده پزشکی هاروارد که ریاست این مطالعه را بر عهده داشت، گفت دستیابی به ارزیابیهای معتبر درباره میزان افسردگی و حتی افکار خودکشی در میان دانشجویان پزشکی، برای پیشگیری، درمان و تشخیص علل فشارهای عاطفی در میان این دانشجویان مهم محسوب میشوند. این آنالیز که بر اساس تازهترین تحقیقات صورت گرفت، همچنین از شیوع بالای افسردگی در میان رزیدنتها حکایت دارد که نشان میدهد این معضل تمامی سطوح آموزش پزشکی را درگیر کرده است. به گفته محققان، افسردگی و حتی علائم خودکشی در میان دانشجویان پزشکی در کل با توجه به این دادهها میتواند سلامت طولانیمدت پزشکان و همچنین کیفیت مراقبت ارائهشده در مراکز دانشگاهی پزشکی را تحت تاثیر قرار دهد. پژوهشگران، این افسردگی را عمدتا حاصل استرس و اضطراب ناشی از رقابتهای سخت درسی در دانشکدههای پزشکی میدانند و تاکید دارند که تجدیدنظر در برنامه درسی مراکز تحصیلی و نیز در نحوه ارزیابی درسی دانشجویان میتواند این استرسها را کاهش دهد.
نویسندگان این مطالعه در یک بیانیه خبری اعلام کردند که لازم است تلاشهای مستمری برای کاهش موانع ارائه خدمات سلامت روانی صورت بگیرد که ازجمله آن، از بین بردن بدنامی افسردگی است.
پاسخ بدهید
اولین نفری باشید که نظر می دهید