نظام سلامت

حریرچی در پاسخ به محجوب: دستور ریاست جمهوری نقطه‌ای پایانی برای شفاف شدن هزینه‌کرد سهم درمان کارگران

به گزارش صدای پزشکان به نقل از خبرگزاری مهر، دکتر ایرج حریرچی پیرامون مصاحبه های رئیس فراکسیون کارگری مجلس توضیحاتی ارائه داد و افزود: بنده روز گذشته تنها یک خبر اعلام کردم، نمی‌دانم چرا آقای محجوب این قدر عصبانی شده‌اند و اینگونه واکنش نشان داده‌اند.

وی ادامه داد: ما از ابتدا گفته‌ایم سهمی که بیمه شدگان تامین اجتماعی برای درمان پرداخت می‌کنند، باید در بخش درمان هزینه شود.

سخنگوی وزارت بهداشت ضمن رد حضور در هیئت نظارت بر سازمان تامین اجتماعی، افزود: بنده ۱۸ ماه قبل از سمت خود در آن هیئت استعفا دادم و عجیب است که آقای محجوب از این موضوع بی‌اطلاع هستند.

قائم مقام وزیر بهداشت در خصوص استدلال نماینده تهران پیرامون اختصاص ۷ بیست و هفتم از حق بیمه به درمان، گفت: تعجب می‌کنم آقای محجوب که سال‌های طولانی در حوزه کارگری فعال بوده‌اند، چطور قانون تامین اجتماعی را نخوانده‌اند یا فراموش کرده‌اند. ماده ۲۹ این قانون تصریح دارد که ۹ درصد از مأخذ محاسبه حق بیمه مذکور در ماده ۲۸ این قانون، حسب مورد برای تأمین هزینه‌های ناشی از موارد مذکور در بندهای الف و ب ماده ۳ این قانون تخصیص می‌یابد و بقیه به سایر تعهدات اختصاص خواهد یافت.

به گفته حریرچی، بندهای الف و ب ماده ۳ نیز شامل حوادث و بیماری‌ها و بارداری است، یعنی همان هزینه‌های درمان و در هیچ‌جای این قانون اشاره‌ای به ۷ بیست و هفتم نشده است.

وی افزود: خوب است آقای محجوب بررسی کنند همان ۷ درصدی که به زعم ایشان باید به درمان تخصیص یابد، صرف چه خدماتی شده است یا حداقل بفرمایند که ۷ بیست و هفتم امسال، تا این تاریخ چقدر می‌شود و آیا تا کنون یک دهم آن را به وزارت بهداشت پرداخت کرده‌اند.

حریرچی گفت: از هزینه کرد یک درصد مالیات بر ارزش افزوده نیز آنچه حاصل می‌شود، در راستای تامین سلامت مردم با اولویت روستاها و مناطق محروم است که تعداد قابل توجهی از این جمعیت را کارگران و خانواده‌های‌ آنان تشکیل می‌دهند و متاسفانه تامین اجتماعی با اینکه حق بیمه از کارگران می‌گیرد، تا کنون تعهدی در قبال خدمات وزارت بهداشت نپذیرفته است.

وی با تاکید بر این نکته که وزارت بهداشت همواره در حال ارائه خدمات درمانی به جامعه کارگری است، تصریح کرد: سازمان تامین اجتماعی نیز وظیفه دارد سهم درمان این عزیزان را که ماهانه از حقوق‌شان کسر می‌شود، بر اساس قانون، برای خدمات درمانی هزینه کند.

معاون کل وزارت بهداشت با بیان اینکه معلوم نیست آقای محجوب با چه استدلالی حساب فی‌مابین دولت و سازمان تأمین اجتماعی را به عنوان بدهی وزارت بهداشت تلقی کرده است، اظهارداشت: خوشبختانه دستور رئیس جمهوری نقطه پایانی است بر برداشت‌های متفاوت از قانون و اقدامی است برای شفاف شدن هزینه کرد سهم درمان کارگران و ما از آقای محجوب انتظار بیشتری داریم و رفتاری چنین عجولانه و همراه با ادبیات نامناسب را در شأن ایشان نمی‌دانیم.

درباره نویسنده

میز خبر صدای پزشکان

پاسخ بدهید

2 نظر برای مطلب "حریرچی در پاسخ به محجوب: دستور ریاست جمهوری نقطه‌ای پایانی برای شفاف شدن هزینه‌کرد سهم درمان کارگران"

مرا مطلع کن از
avatar
مرتب کردن براساس:   جدیدترین نظر | قدیمی ترین نظر | نظر با بالاترین رای
maa
Guest
متاسفانه ان برداشتی که ما از حق حاکمیت داریم با اصول حقوقی سازگار نمی‌باشد. استنباط وزارت بهداشت اینست که چون امر بهداشت و درمان از امور حاکمیتی است، هرگونه دستوری را می‌تواند صادر کند و از وجوهات هر انگونه که خود تشخیص دهد، استفاده نماید. او اشکارا می‌گوید که من چون به کارگران جامعه از طریق بیمه خدمات روستایی خدمت ارایه می‌کنم لذا باید منابع بیمه کارگری نزد من باشد تا ان را در طرح تحول یا در بیمه سلامت بکار گیرم. این موضوع اشکالات قانونی کاملا اشکاری دارد . در عقد بیمه شما حق بیمه را به صندوقی می‌پردازید… بیشتر
حسین
Guest
از دقت نظرتون ممنونم،نثر زیبایی هم داشتید،نکات خوبی رو اشاره کردید. در مورد ایراد قانونی تجمیع حق با شماست ولی باید این رو هم در نظر داشت که واقعا تامین اجتماعی الان در مقام یک سازمان غیر دولتی واقعی قرار نداره،اگر به معنای واقعی غیر دولتی میبود باید وزارت بهداشت میتونست در صورت عدم توافق با اون لغو قرارداد کنه ولی واضحه که اونقدر دولتی شده که حتی به فکرشون هم خطور نمیکنه. ثانیا این چه نهاد غیر دولتیه که رسما نقش اصلی رو در تعیین تعرفه ها داره؟ چرا هر موقع دلشون خواست حق و حقوق و بدهی وزارت… بیشتر
wpDiscuz
Powered by Themes24x7