اقتصاد سلامت

تعرفه های ام آر آی و سی تی اسکن باید اصلاح شوند

به گزارش صدای پزشکان به نقل از فارس، کوروش عبداللهی فرد با اشاره به به غیرمنطقی بودن تعرفه خدمات رادیولوژی در ایران، اظهار کرد: انجمن رادیولوژی ایران در سال‌های ۹۱ تا ۹۳ تلاش کرد تا ضریب k خدمات خود را متناسب با سایررشته ها تدوین کند اما شورای‌عالی بیمه و وزارت بهداشت به دلیل اینکه این افزایش بار مالی به دولت و بیمه‌ها تحمیل می‌کرد نپذیرفت و حتی در مواردی شاهد کاهش نصف یا یک سومی تعرفه‌های تمام شده محاسبه شده توسط کارشناسان اقتصادی و رادیولوژیست‌ها بوده ایم.

وی بالا بودن تقاضا برای انجام رادیولوژی را یکی از دلایل وزارت بهداشت برای مخالفت با افزایش تعرفه‌ها دانست و افزود: متاسفانه در کشور ما تقاضا برای انجام رادیولوژی خارج از خط مشی مدون الگوریتم علمی است و از وظایف اصلی علمی ما تدوین الگوریتم ارجاع و استانداردهای مدلل هر امتحان تصویربرداری است.

معاون اجرایی انجمن رادیولوژی ایران در ادامه یادآور شد: هزینه تهیه، نگهداری تعمیر و تجهیز دستگاه‌های MRI، سی تی اسکن و ماموگرافی و رادیوگرافی دیجیتال و التراسونوگرافی بسیار سنگین است به همین دلیل مراکز و بیمارستان‌ها قادر به بروز رسانی این دستگاه‌ها نیستند که این امر کیفیت خدمات را کاهش داده است. اگر وزارت بهداشت با منطقی سازی تعرفه‌های رادیولوژی موافقت کند می‌توان از این طریق علاوه بر کاهش مراجعات کاذب به حفظ و نگهداری دستگاه‌ها نیز کمک کرد.

عبدالهی‌فرد با بیان اینکه رادیولوژیست‌ها از وزارت بهداشت درخواست دارند تا یک بار دیگر تعرفه خدمات آنها را بازنگری کند، یادآور شد: رادیولوژیست‌ها خواستار منطقی‌سازی تعرفه‌های خود و سایر حوزه‌های پزشکی هستند.

سی و سومین کنگره رادیولوژی ایران ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت در مرکزهمایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود.

 

درباره نویسنده

میز خبر صدای پزشکان

Subscribe
مرا مطلع کن از
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
Powered by Themes24x7