قائم مقام وزیر بهداشت از پذیرش ۳۳۷۵ نفر برای تخصص و ۴۰۵ نفر برای فوق تخصص در سال جاری خبر داد.
به گزارش صدای پزشکان به نقل از ایسنا، دکتر ایرج حریرچی با بیان اینکه در شهریور ماه امسال ۲۲۱۵ متخصص در رشتههای مختلف بالینی و ۳۵۰ نفر فوق تخصص و فلوشیپ از دانشگاههای علوم پزشکی کشور فارغالتحصیل شدهاند، در مورد کافی یا ناکافی بودن این تعداد فارغالتحصیل، گفت: در حال حاضر نسبت تعداد پزشک متخصص کشور حدود ۴۸ نفر به ازای ۱۰۰ هزارنفر جمعیت است، در حالی که در کشورهای اروپایی این نسبت ۳۲۰ به ۱۰۰ هزار نفر است.
وی افزود: گر چه ادعا و نیز منابع لازم برای رسیدن به نسبت بیش از هفت برابری وجود ندارد و حتی شاید این سطح تعداد متخصص هم برای کشوری با سطح اقتصادی اجتماعی ما مناسب نباشد، اما مسلما افزایش قابل توجه تعداد متخصصین در کشور در رشتههای مورد نیاز ضرورتی انکار پذیر است.
حریرچی در پاسخ به اینکه وزارت بهداشت چه اقداماتی برای رفع مشکل کمبود نیروهای متخصص خصوصا در مناطق محروم انجام داده است، گفت: تا کنون اقدامات متعددی در این زمینه صورت گرفته است؛ توزیع متخصصان در دوره طرح قانونی برای مناطق محروم با برنامهریزی منسجم و روند افزایشی قابل توجه در چند سال گذشته در حال انجام است.
وی افزود: هم چنین با سیاستهای تشویقی در ابتدای طرح تحول سلامت شاهد حضور داوطلبانه بیشتر متخصصین در مناطق محروم بودیم که امیدواریم با حل مشکل بیمهها و رفع تاخیر حدود ۱۲ ماهه در پرداخت به این عزیزان، شاهد ادامه این روند هم باشیم.
براساس گزارش وبدا، قائم مقام وزیر بهداشت با بیان اینکه پذیرش تخصص و فوق تخصص در دانشگاهها نیز به طرز قابل توجهی افزایش یافته است، گفت: امسال ۳۳۷۵ نفر پذیرش برای رشتههای مختلف تخصص بالینی داشتهایم و همچنین تعداد ورودی برای رشتههای فوق تخصص و فلوشیپ نیز حدود ۴۰۰ نفر برای امسال بوده است.
از یکطرف از کمبود پزشک شکایت میکنید و از طرف دیگر فارغ التحصیلان دانشگاههای معتبر خارجی را که از لحاظ طبقه بندی جهانی از دانشگاههای ایران معتبر ترند را قبول نکرده و چند سال دوره برای آنها در نظر میگیرید.حالا قسم حضرت عباس را قبول کنیم یا دم خروس را