فرجی در ارتباط با اظهارات رئیس سازمان غذا و دارو مبنی بر عدم وظیفه این سازمان در حل مشکلات صنعت داروسازی، اظهارداشت: به نظر می رسد این حرف کارشناسی نباشد، زیرا در حالیکه شرکت های داروسازی داخلی در هزینه های روزمره مانده اند و دولت به آنها بدهکار است، چه انتظاری می توان از صنعت داروسازی داشت.
وی با اشاره به ظرفیت خالی تولید دارو در داخل کشور تاکید کرد: این ظرفیت برای تولید در صنعت داروسازی کشور وجود دارد اما مشتری در خارج از کشور ندارند.
فرجی ضمن بیان قدیمی بودن خط تولید صنعت داروسازی کشور افزود: این خطوط باید به روز شود و صنعت داروسازی برای آن نیازمند بودجه است. همچنین فرمولاسیون داروهای تولیدی می بایست جدید شود که این موضوع نیز هزینه دارد.
او در ادامه گفت: با توجه به وضعیت حاکم بر صنعت داروسازی کشور به نظر می رسد اظهارات رئیس سازمان غذا و دارو منطقی نباشد.
فرجی اظهار داشت: “با توجه به اینکه صنعت داروسازی دچار خواب سرمایه است، یعنی اینکه الان تولید می کند و دو سال بعد پولش را می گیرد، در نتیجه شاهد آسیب شدید این صنعت هستیم.”
مدیر عامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر خاطر نشان کرد: “داروهایی که ما نسبت به تامین آنها اقدام خواهیم کرد به صورت موردی بوده که ارز به آنها اختصاص نمی یابد و بیمه ها نیز آنها را پوشش نمی دهند، از همین رو بیماران می بایست با هزینه شخصی این داروها را تهیه کنند.”
پاسخ بدهید
اولین نفری باشید که نظر می دهید