در بیانیه ای که در اختیار صدای پزشکان قرار گرفت، جبهه احیاء نظام پزشکی برنامه ها و راهکارهای خود را تشریح کرد.
- تلاش عاجل برای اصلاح ساختار اداری درونی سازمان نظام پزشکی و مدیریت و ساماندهی مناسب نیروهای اداری در جهت افزایش کارآمدی و چابک نمودن سیستم برای ارائه خدمات مطلوب به اعضاء.
- تلاش برای تشکیل کارگروه اختصاصی جهت بررسی و پیگیری مشکلات پزشکان جوان.
- تلاش برای تشکیل کارگروههای صنفی رشته های مختلف تخصصی در نظام پزشکی جهت مشارکت فعالان رشته های تخصصی در خصوص مشکلات صنفی خودشان ذیل شورای عالی نظام پزشکی و بعنوان اتاق فکر، تا نمایندگان حوزه های مختلف پزشکی، متولی و پیش برنده مطالبات خود از طریق ظرفیت های نظام پزشکی باشند.
- تلاش برای اجرایی شدن قانون بهره وری مشاغل در خصوص اعمال ضریب ۱٫۲ برای شیفت های عصر و ضریب ۱٫۵برای شیفت های شب پزشکان.(در متن قانون مذکور، پزشکان نیز قید شده ولی وزارت بهداشت خارج از ضوابط قانونی، پزشکان را از این قانون مستثنی کرده است).
- پیگیری پرداخت حقوق پزشکان طرحی عمومی و متخصص طبق قانون استخدام کشوری.
- پیگیری پرداخت حقوق دستیاران رشته های تخصصی پزشکی طبق قانون کار و حقوق و دستمزد.
- پیگیری اعمال سالهای دوره دستیاری تخصصی بعنوان سنوات خدمت و پرداخت بیمه طبق قانون کار.
- تلاش برای جلوگیری از تبعیض مالیاتی پزشکان و اعمال مالیات های سنگین به کارانه و دستمزد پزشکان برخلاف قوانین موجود.
- تلاش برای حفظ وجهه صنفی و خدماتی سازمان نظام پزشکی و بر حذر بودن از ملاحظات سیاسی و دولتی در اتخاذ تصمیمات و اقدامات سازمان نظام پزشکی به منظور صیانت از حقوق پزشکان و بیماران و تمرکز بر بهبود و تقویت رابطه مثبت پزشک و بیمار.
- تلاش برای جلوگیری از اعمال مجازات زندان در خصوص قصور و تقصیر پزشکی.
- تلاش در خصوص تحقق، تقویت و تثبیت عاملیت تعیین تعرفه های پزشکی توسط سازمان نظام پزشکی.
- تلاش جهت تشکیل واحد دادیاری پزشکان جهت حمایت مصداقی از حقوق عمومی اعضا.
- تلاش برای تشکیل و تقویت نهاد حقوقی پشتیبان پزشکان در خصوص شکایتهای حرفه ای و اعمال ممنوعیت شکایت از پزشکان از طریق چند مرجع(نظام پزشکی،دادسرا…). بدینصورت که وقتی پزشک از یک شکایت در مرجع قانونی تبرئه گردید، شکایت شاکی در مرجع ثانی قابل پذیرش نباشد.
- شفافیت در انعکاس اطلاعات جلسات شورای عالی و علنی نمودن جلسات و صدور مجوز برای نمایندگان رسانه ها و جامعه مدنی جهت حضور در جلسات بعنوان ناظر مگر در موارد خاص
- تلاش برای ارتقای امنیت شغلی و روحی و روانی کادر پزشکی در محل ارائه خدمت از طریق وضع و تقویت و اجرای قوانین بازدارنده و مجازات خاطیان و متجاوزین به امنیت همکاران در مراکز بهداشتی و درمانی.
- پیگیری موثر و ممانعت از ادامه فعالیت افراد غیرپزشک و غیر مجاز که بدون کسب دانش آکادمیک، در زمینه طب سنتی یا سایر خدمات پزشکی مانند شکسته بندی، طب سوزنی، تزریق ژل و بوتاکس و لیزر و موارد مشابه فعالیت می کنند.
- تلاش برای منطقی کردن ساعات و حجم کاری کادر پزشکی اعم از دستیاران پزشکی و پزشکان عمومی و متخصصین بخصوص در مراکز دولتی و افزایش راندمان کاری و مادی همکاران طبق قوانین کار موجود، بمنظور ایجاد تعادل میان شغل و زندگی خصوصی و حفظ تندرستی همکاران جهت افزایش طول عمر خدمتی پزشکان و ارتقای کیفیت خدمات به بیماران
- تلاش برای لغو ممنوعیت فعالیت همزمان دولتی و خصوصی از طریق نهادهای تقنینی مربوطه بر خلاف قانون کار و حق شهروندی استفاده دلخواه از وقت آزاد و نیز اجرای بدون تبعیض قوانین ممنوعیتی جهت برقراری عدالت بین بخشی.
- تلاش برای ملزم نمودن سیستم مدیریتی بهداشت و درمان برای اصلاح و اجرای صحیح طرح تحول سلامت و بسط صحیح پروژه نظام ارجاع و پزشک خانواده
- اعمال نظر در مسایل اموزشی طبق اساسنامه و در تعامل با معاونت آموزشی وزارت بهداشت جهت جلوگیری از تغییرات شتابزده و بدون پشتوانه ی علمی و نیز تعامل با مسئولان در جهت کمک به برگزاری عادلانه و بی حاشیه ی آزمونهای دستیاری، دانشنامه و…
- تلاش در جهت ارتقای پژوهش در چارچوب اساسنامه و جلوگیری از تخلفات حوزه ی پژوهشی که در مواردی منجر به لطمه به اعتبار علوم پزشکی ایران در جهان شده است.
- پیگیری تشکیل شورای عالی بیمه
- ارائه گزارش مالی سالانه به اعضا از طریق سامانه سازمان در خصوص درآمد و هزینه های سازمان بمنظور ایجاد شفافیت مالی و نیز ارائه گزارش عملکرد سالانه به اعضاء در خصوص میزان تحقق برنامه ها و وعده ها.
پاسخ بدهید
اولین نفری باشید که نظر می دهید