نظام سلامت

اقدامات مجمع خیرین با وزارت بهداشت هماهنگ بوده است

 به گزارش صدای پزشکان به نقل از ایسنا حسینعلی شهریاری با حضور در در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها در گفت‌وگویی با اشاره به فعالیت‌های مجمع خیرین سلامت اظهار داشت: پس از اینکه رهبری به اعضای کمیسیون بهداشت توصیه کردند که از خیرین هم استفاده کنند در زمان وزارت لنکرانی حدود ۹ سال پیش این مجمع خیرین راه‌اندازی شد.

وی افزود: در این سال‌ها خیرین سلامت حدود ۵ هزار میلیارد توانسته‌اند به این حوزه کمک کنند و کارهای ارزنده‌ای هم انجام شده است.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: در این مدت کاملا سعی شد تا اقدامات انجام شده هماهنگ با وزارت بهداشت باشد و از موازی‌کاری جلوگیری شود. در واقع کارها مورد تایید وزارت بهداشت هم باشد.

نماینده مردم زاهدان در مجلس همچنین بیان کرد: ۵۶ دانشگاه مستقل علوم پزشکی داریم و ۵۶ خیرین سلامت در کشور و ضمن اینکه ۲۷۰ شهر دیگر نیز باید این مجمع خیرین را داشته باشد.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۷۵ هزار نفر خیرین سلامت هستند که روز به روز تعداد آنها بیشتر می‌شود و جدیداً هم رویکردی دارند مبنی بر اینکه در زمینه پیشگیری، بهداشت و پژوهش خیرین تشویق شوند و تنها کار سخت‌افزاری مانند ایجاد ساختمان و درمانگاه نباشد زیرا معتقد هستیم که درمان هزینه‌بر است و باید ارتقای سطح سلامت جامعه را در نظر بگیریم البته باید از بانوان و جوانان هم در این حوزه کمک گرفته شود.

درباره نویسنده

میز خبر صدای پزشکان

Subscribe
مرا مطلع کن از
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
Powered by Themes24x7