دانش آموختگان

از عوارض داروهای گیاهی غافل نباشیم

به گزارش صدای پزشکان به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی فسا،محمود خدا دوست در نشست هیات رییسه و مدیران ارشد این دانشگاه اظهار داشت:برخی از مردم ممکن است با این تصور و ذهنیت اشتباه که گیاهان دارویی یا داروهای گیاهی بی خطر و بدون عارضه هستند، به صورت بی رویه مبادرت به استفاده از آنها کنند در حالی که این باور درست نیست و باید همگان در این مورد آگاه شوند.

وی نقش عطاری های با تجربه و خوشنام را مهم توصیف کرد و گفت:این گونه عطاری ها، پرچم نیمه برافراشته طب سنتی را بالا نگه داشته اند.

معاون طب سنتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به مردم توصیه کرد که در مراجعه به عطاری ها ، از درخواست داروهای ترکیبی خودداری کنند زیرا این داروها، ترکیبشان مشخص نیست و ممکن است ایجاد عارضه کنند.

خدادوست ادامه داد:یکی از مشکلات جامعه ما این است که برخی طب سنتی را همان حجامت می دانند در حالی که این باور اشتباه است و حجامت یکی از روش های درمانی طب سنتی است که باید فقط با دستور پزشک انجام شود.

حجامت، یک روش خونگیری است که برای پیشگیری و درمان بیماری ها انجام می شود و این نامگذاری احتمالا به علت شیوه عمل آن است که از طریق تحجیم ، گشایش و انبساط موضعی عمل می کند.

این مقام مسوول افزود:هم اینک ۱۰ سلامتکده طب سنتی در کشور فعال است و با بهره برداری از سلامتکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی فسا که در آینده نزدیک انجام می شود ، شمار آنها به ۱۱ سلامتکده خواهد رسید.

درباره نویسنده

میز خبر صدای پزشکان

Subscribe
مرا مطلع کن از
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
Powered by Themes24x7